Saviraiškos (dailės terapijos) studija

12-17 m. jaunimui

Paauglystės laikotarpis – itin jautrus metas jaunam žmogui, todėl labai svarbu atrasti tinkamą, širdžiai mielą būdą priimti vidinius ir išorinius pokyčius, suvokti savo išgyvenimus.

Kviečiame jaunuolius į saviraiškos studiją, kur pasitelkiant dailės terapijos metodus, bus lengviau suvokti savo jausmus ir emocijas, atrasti ryšį su savimi ir aplinka. Bendravimas ir saviraiška naudojant vizualias formas atveria naujus klodus – galima rinktis ką įvardinti, o ką pasilikti sau. 

Programa sudaryta iš individualių ir bendrų užduočių: nukreiptų į emocijų, garsų vaizdavimą, ekspresyvų tapymą, resursų paiešką. Temos gali būti koreguojamos pagal emocinę būseną ir bendrą atmosferą.

Labai svarbu žinoti: šioje studijoje nereikia piešimo ir tapybos įgūdžių, rezultato nevertiname, čia svarbiausia – saviraiškos laisvė. Vienas iš pagrindinių dailės terapijos principų – svarbu pats procesas, o ne rezultatas.

 Užsiėmimuose galėsi:

  • pažinti ir priimti save;
  • suprasti savo vidines problemas ir konfliktus;
  • išmokti atsipalaiduoti;
  • pajusti kūrybos malonumą;
  • rasti palaikymą ir bendrystę.

Bendravimo taisyklės grindžiamos tarpusavio pagarba ir tolerancija. Užtikrinamas saugumas ir konfidencialumas. Atvykus suteikiamos visos dailės priemonės.

Užsiėmimai vyksta trečiadieniais 18:00-19:30

Instruktoriai

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Diam quam.

keyboard_arrow_up
Skip to content