Keramikos būrelio paroda „Mūsų plastilininės dienos ir nuotykiai“

Kviečiame apsilankyti nuotolinėje keramikos būrelio parodoje!

Vadovaujami būrelio vadovės Eglės Butkuvienės vaikai išreiškė savo vaizduotę lipdydami įvairiausius darbelius!

Paroda „Mūsų plastilininės dienos ir nuotykiai“

Parodą sudaro užduočių virtinė, karantininiai pavasariniai ir rudens-žiemos darbai. Ji pasižymi nuotaikinga plastika, formų ir spalvų kalba, vaikų pasaulio atskleidimu.

 Būrelio metu, jei tai būna konkretus uždavinys, lipdau kartu su vaikais. Matome vienas kitą susijungę per Zoom platformą. Kartais turime kūrybines užduotis, tada jie piešia eskizą ir aptariame, kokius ruošinius pasiruošti, nuo ko pradėti darbą. Užduočių temos įvairuoja tarp gamtos formų, figūratyvo, metų laikų ar šiandienos aktualijų, mėgstamų animacinių personažų. Taip pat skiriasi formavimo užduotys: kartais gali būti spalvų maišymas, kartais spalva nesvarbu, lipdome formą.

Vaikai laukia internetinio būrelio, tai džiugina, įpareigoja jų nenuvilti. Jiems įdomu ir lipdymas, ir pamatyti vieniems kitus, mokytoją. Būrelio laukiu ir pati, jis paįvairina kasdienybę. Mes pasikalbam, kaip kam sekasi, kaip kas gyvena, kas vyksta mokykloje.

Lipdyba internetu yra labai savotiškas mokymosi būdas. Kartais sunku įžiūrėti ekrane kas padaryta, smulkmenas pamatau tik tada, kai vaikas atsiunčia nuotrauką. Ir ne visiems tinka nuotolinis būrelis – maždaug pusė grupės pasirinko nedalyvauti, laukia gyvų pamokų. Jų laukiame ir mes, plastilino lipdytojai.

Aurėjos Butkutės darbai:

Edvilės Z darbai:

Igno Savicko darbai:

Jokūbo Dulevičiaus darbai:

Jono Sičiūno darbai:

Justinos Staškevičiūtės darbai:

Karinos Menšovos darbai:

Kotrynos Kurgonaitės darbai:

Marijos Podolskytės darbai:

Simono Petronio darbai

Vytautės Ruginytės darbai

Kolektyvinis darbas: lipdome vienas kitą

Pasidalinkite

Taip pat skaitykite

keyboard_arrow_up