Kviečiame į dainavimo užsiėmimus!

Ar esi pasiruošęs/usi tapti pačiu šauniausiu muzikiniu kalviu? Ar nori mokytis dainuoti kitaip? Pas mus sužinosi, iš ko sudaryta muzika, garsas ir tavo balsas. Čia išmoksi ne tik dainuoti, bet ir muziką kurti pats.

Šalia viso to, susipažinsi su užkulisiais, išmoksi scenos gudrybių, o svarbiausia – įveiksi baimes bei susirasi nuostabių draugų.

Dainavimo pamokose:

• Muzikos pagalba, kiekvienas laisvai galės išreikšti jausmus, kuriuos kartais gali būti sunku išreikšti žodžiais. Tai padės vaikams geriau suvokti savo vidinį pasaulį bei suprasti kitų emocijas.
• Dainavimas padės išreikšti savo individualumą, kūrybiškumą, stiprins pasitikėjimą savimi, skatins komandinį darbą, bendradarbiavimą.
• Vaikai mokysis suvokti ritmą, melodiją, harmoniją, intonaciją bei kitas dainavimo subtilybes.

Į dainavimo užsiėmimus kviečiami 7-13 m. vaikai.

Užsiėmimai vyks:

7-10 m. vaikams: ketvirtadienį 17:00 val. ir penktadienį 15:00 val.
11-13 m. vaikams: antradienį 17:00 val. ir ketvirtadienį 18:00 val.

REGISTRACIJA

Dainavimo užsiėmimus ves vadovė Gabija Žvinklytė. Klasikinio-operinio dainavimo bakalauro studijas baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Įgytas žinias toliau tobulina magistro studijose.

„Dainavimas mano gyvenime užima ypatingai svarbią vietą. Tai tarsi universali kalba, kuria gali papasakoti istoriją, išreikšti visas įmanomas emocijas, mintis, o svarbiausia – skleisti savo vidinį pasaulį per garsą, kuris gali jungti, vienyti bei įkvėpti žmones“.

 

Pasidalinkite

Taip pat skaitykite

keyboard_arrow_up