Šiuolaikinio šokio pamokos!

Apie pamokas

šokio laboratorija

“Šokis – tai kvėpavimas: laisvas, lengvas ir kiekvienam savitas. Šokio pamokose man įdomiau išmokyti ne kombinacijų, o kūno valdymo ir pajautimo”, – sako šiuolaikinio šokio mokytoja Lina.

Šiuolaikinis šokis visų pirma yra laisva judėjimo ir ekspresijos forma. Tai saugi tyrinėjimų erdvė, kurioje per judesį vaikai pažins savo kūno galimybes, save ir juos supančią aplinką, be to – taps šaunios komandos dalimi. Būtent šių užsiėmimų metu bus kreipiamas dėmesys į sveikai ir taisyklingai atliekamus pratimus, lavinama laikysena, lankstumas, susipažinsime su įvairiais šokio stiliais.

Kiekvieno vaiko potencialas beribis, jam tereikia saugios ir nuoširdžios vietos skleistis.

 

 

 

Apie vadovę

Lina1

Linos, kaip šokio mokytojos, biografija yra gana netradicinė – šiuo metu ji yra VI kurso medicinos studentė. Kaip ji pati sako, medicinos studijos labai praturtino ir pagilino jos, kaip šokėjos, žinias apie žmogaus kūną, požiūrį į judėjimą ir visapusiškai sveiko žmogaus paveikslą.

Lina yra Vilniaus Universiteto Kinetinio teatro aktorė – šokėja, šioje trupėje šokanti ir kurianti vaidmenis jau ketvirtus metus. Jos, kaip šokėjos, kelias prasidėjo dar vaikystėje nuo tautinių šokių ir gimnastikos užsiėmimų, vėliau Lina pasuko į gatvės šokius, kur nuo pat pradžių susipažino su Hip Hop, House, Popping ir Locking šokio stiliais. Vėliau šokio tyrinėjimai atvedė ją į šiuolaikinio šokio pasaulį, kuriame Lina sukasi iki šiol, daug dėmesio skirdama judesio teatrui, kontaktinės improvizacijos nagrinėjimui, jogos praktikoms bei kapueiros (port. capoeira) treniruotėms.

 

 

 

 

 

Užsiregistruoti ir pasiteirauti galite el. paštu info@satrijosklubas.lt, telefonu +370 673 90019 arba užpildę registracijos formą.

Pasidalinkite

Taip pat skaitykite

keyboard_arrow_up